020 740 2460
info@elektro-valo.com

ELEKTRO-VALO OY

Elektro-Valo Oy on suomalainen valaisinvalmistaja. Tehdas sijaitsee Uudessakaupungissa. Yritys on perustettu vuonna 1981 ja on kuulunut Helle-konserniin vuodesta 2008 lähtien.

Elektro-Valo Oy valmistaa ja suunnittelee valaisimia pääasiassa julkisiin tiloihin. Yrityksen toteuttamia valaisinratkaisuja on nähtävissä mm. toimistoissa, ostoskeskuksissa, tehtaissa, urheiluhalleissa, sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Projektitoimittajana oleminen on yrityksen erityisvahvuus.

Tuoteluettelosta huomaa valikoiman monipuolisuuden. Meiltä löytyy ratkaisu lähes joka tarpeeseen. Mikäli kuitenkaan kaikki vaatimukset eivät täyty, pystymme useissa tapauksissa räätälöimään projektin mukaisen tuotteen, sillä valmistus on kaikki omissa käsissämme.

Lisäksi olemme sopimusvalmistaja useille alan johtaville valaisintoimittajille ja valmistamme tuotteet heidän omalla tuotemerkillään.

Valaisimien valmistuksessa käytämme korkealaatuisia materiaaleja sekä suurimpien ja laadukkaimpien elektronisten laitteiden sekä komponenttivalmistajien standardoituja tuotteita. Tämä mahdollistaa tuotteisiin pitkän takuuajan ja varmistuksen siitä, että komponentteja on saatavana ja tuote korjattavissa vielä useiden vuosien jälkeen.

Hintatasomme on edelleen kilpailukykyinen ja kilpailukykyä ylläpidämme uusimalla jatkuvasti konekantaamme ja tehostamalla tuotantoamme. Tehtaamme toimii pääsääntöisesti oman aurinkovoimalan turvin.

Laatu- ja turvallisuusstandardeista Elektro-Valo Oy:n toiminnoissa täyttyvät ISO 9002 asettamat laatuvaatimukset. Lisäksi EN 60598 Valaisinstandardi ja pienjännitedirektiivin 2006/95/EY, että EMC-direktiivin 2004/108/EY mukaan määriteltyjä valaisintyypin asennuksen, sijainnin ja käytön mukaan.