020 740 2460
info@elektro-valo.com

Töihin Elektro-Valo Oy:lle?

1981 perustettu Elektro-Valo Oy on suomalainen valaisinvalmistaja, jonka tehdas sijaitsee Uudessakaupungissa. Vuodesta 2008 Elektro-Valo Oy on kuulunut Helle-konserniin.

Elektro-Valo Oy valmistaa ja suunnittelee valaisinratkaisuja sekä ulko- että sisätiloihin. Yrityksen toteuttamia valaisinratkaisuja on nähtävissä kodeissa ja useissa tunnetuissa julkisissa tiloissa, kuten ostoskeskuksissa, tehtaissa, urheiluhalleissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Tuoteluettelon sisältämien valaisimien lisäksi valmistamme räätälöityjä valaisimia, joka ovat erikoisalaamme. Olemme johtava kasvihuonevalaisinvalmistaja ja valaisimet valmistamme ammatti-kasvihuonekasvattajille. Lisäksi olemme sopimusvalmistaja useille alan johtaville valaisintoimittajille ja valmistamme tuotteet heidän omalla tuotemerkillä. Räätälöintiprojekteista esimerkkinä Eduskunnan peruskorjauksen valaisin-restaurointi.

Valaisimien valmistuksessa käytämme korkealaatuisia materiaaleja, kuten sähkösinkittyä ja galvanoitua terästä, korkealaatuisia heijastinmateriaaleja sekä suurimpien ja laadukkaimpien elektronisten laitteiden, sekä komponenttivalmistajien tuotteita. Valaisimet voidaan varustaa uusimmilla sensoreilla, automatiikoilla ja ohjainlaitteilla. LED-valaisimissa käytämme tasalaatuisia, johtavien valmistajien komponentteja.