020 740 2460
info@elektro-valo.com

Töihin Elektro-Valo Oy:lle?

1981 perustettu Elektro-Valo Oy on suomalainen valaisinvalmistaja, jonka tehdas sijaitsee Uudessakaupungissa. Vuodesta 2008 Elektro-Valo Oy on kuulunut Helle-konserniin.

Elektro-Valo Oy valmistaa ja suunnittelee valaisinratkaisuja sekä ulko- että sisätiloihin. Yrityksen toteuttamia valaisinratkaisuja on nähtävissä kodeissa ja useissa tunnetuissa julkisissa tiloissa, kuten ostoskeskuksissa, tehtaissa, urheiluhalleissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Tuoteluettelon sisältämien valaisimien lisäksi valmistamme räätälöityjä valaisimia, joka ovat erikoisalaamme. Olemme johtava kasvihuonevalaisinvalmistaja ja valaisimet valmistamme ammatti-kasvihuonekasvattajille. Lisäksi olemme sopimusvalmistaja useille alan johtaville valaisintoimittajille ja valmistamme tuotteet heidän omalla tuotemerkillä. Räätälöintiprojekteista esimerkkinä Eduskunnan peruskorjauksen valaisin-restaurointi.

Valaisimien valmistuksessa käytämme korkealaatuisia materiaaleja, kuten sähkösinkittyä ja galvanoitua terästä, korkealaatuisia heijastinmateriaaleja sekä suurimpien ja laadukkaimpien elektronisten laitteiden, sekä komponenttivalmistajien tuotteita. Valaisimet voidaan varustaa uusimmilla sensoreilla, automatiikoilla ja ohjainlaitteilla. LED-valaisimissa käytämme tasalaatuisia, johtavien valmistajien komponentteja.

Avoimet työpaikat

Etsimme valaisintehtaallemme SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Tulet suunnittelemaan yhteistyössä asiakkaiden ja tuotannon kanssa valaisimia. Työhösi liittyy valmistuspiirrustuksien luominen, sekä niihin liittyvien osaluetteloiden tekeminen ja tarkastaminen. Lisäksi valaistuslaskenta kuuluu oleellisena osana työnkuvaasi.

Toivomme, että sinulla olisi vahva näkemystä projektiluonteisesta suunnittelusta, sillä tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää suunnitteluprosesseja. Olet organisointikykyinen ja osaat hallita omaa toimintaasi, pystyt saattamaan projektit loppuun saakka aikataulussa. Etsimme henkilöä, joka on joustava, oppimiskykyinen ja pystyy hallinnoimaan useita projekteja samanaikaisesti.Tehtävä sisältää paljon vuorovaikutusta, joten sinun on oltava yhteistyökykyinen ja kommunikoitava sujuvasti suomeksi. Toivomme, että sinulta löytyisi tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja vahvaa osaamista 3D-suunnittelusta. Hallitset hyvin Solidworks ja Autocad ohjelmistot. Dialux osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen tehtävän Suomalaisessa yhtiössä, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1981. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan ja saat mahdollisuuden edetä urallasi. Työkaluiksi menestykseesi saat huikean ja asiantuntevan työyhteisön.

Hakemukset & CV: jere.flemming@elektro-valo.com ( Vain sähköpostitse)
Lisätietoja tehtävästä antaa: jere.flemming@elektro-valo.com ( Vain sähköpostitse)