020 740 2460
info@elektro-valo.com
Tuoteperhe

Ledpanel ActiveAhead

Uutta sukupolvea edustava korkeatasoinen Ledpanel, jossa edeltävää generaatiota parempi hyötysuhde ja elinikä. Valaisimessa laadukkaat Samsungin ledit, sekä helposti kytkettävä ja ketjutettava laadukas flicker-free liitäntälaite. Valaisimessa toteutettuna Stepframe kehys, joka maksimoi jäähdytyksen. Vaijeriasennuksessa StepFrame tuo esiin kauniin yksityiskohdan.Häikäisysuojana erittäin laadukas ja korkeatasoinen UV-kestävä mikrolinssimuovi, joka säilyttää ominaisuutensa vuodesta toiseen. UGR>19 tekee tästä täydellisen toimistoihin, oleskelutiloihin ja vastaanottohuoneisiin. MacAdam 3. Tuotteella 5 vuoden takuu.

Tavalliseen katkaisimelliseen valaisimeen verrattuna ActiveAheadin tuoma viihtyisyys ja energiansäästöt ovat  aivan omaa luokkaansa. Sen lisäksi, että valaisin säätää valaistusta kirkkaammaksi ennakoivasti, se myös himmentää valaistusta älykkäästi tilan todellisen käytön mukaan. ActiveAheadilla varustetut valaisimet on erittäin helppo asentaa. Valaisimet vain kiinnitetään haluttuun paikkaan ja niihin kytketään virta pääkatkaisimesta. Asennus ei edellytä säätöjohdotusten vetoa, ohjelmointia tai asetusten tekoa. Kytkennän jälkeen ActiveAhead-ratkaisun voi todella unohtaa.

 

Tuotemallit

Kelvin

Avauskulma

Häikäisysuoja

Säätö

CRI

C10

C16

Asennustapa

IP-Luokka

Valon jakautuminen

Valon suunta

Vakiotiedot

Rakenne

Runko valkoiseksi pulverimaalattua alumiiniprofiilia. Häikäisysuojanai Mikrolinssioptiikka (MLO). IP 55 alhaalta, asennettaessa T-listaan tai umpikattoon. IP20 ylhäältä.

Valonlähde

Led 3000K, 4000K, CRI>80, MacAdam3, L70/B10>50 000h Ta25

Sähköinen kytkentä

Jousiliitin ketjuttamiseksi.

Saatavilla olevat ohjainlaitteet

ON/OFF ohjainlaitteen tunnus HF 1-10V säädettävän ohjainlaitteen tunnus HR Dali-/SwitchDim-säädettävän ohjainlaitteen tunnus HD

Kysy tuotteesta lisää

Etkö löytänyt tarpeeksi tietoa tuotteesta? Ei hätää, me vastaamme mielellämme kysymyksiisi tuotteista. Voit jättää kyselyn meille helposti alla olevan lomakkeen avulla.

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tutustu tietosuojaan