020 740 2460
info@elektro-valo.com
Tuoteperhe

LEDPANEL 940 Mikrolinssi

Uutta sukupolvea edustava CRI90 Ledpanel, jossa edeltävää generaatiota parempi hyötysuhde ja elinikä. Valaisimessa laadukkaat Samsungin ledit, sekä helposti kytkettävä ja ketjutettava flicker-free liitäntälaite. Tuotteella 5vuoden takuu.

Step frame kehyksessä on pykälä, jonka ideana on, että panelin alareuna putoaa T-lista asennuksessa samalle tasolle kuin T-listan alareuna. Häikäisysuojana on UV-kestävää muovia, joka ei muuta väriä eikä tule keltaiseksi parin vuoden käytön jälkeen. UGR>19 ja Mac Adam 3.

Valaisin soveltuu kaikkiin hyvää yleisvalaistusta vaativiin tiloihin, joissa halutaan hyvää ja häikäisemätöntä yleisvaloa tai halutaan saada kattoikkunamainen efekti.

 

Tuotemallit

Kelvin

Avauskulma

Häikäisysuoja

Säätö

CRI

C10

C16

Asennustapa

IP-Luokka

Valon jakautuminen

Valon suunta

Valoteho (lm)

Teho (w)

Pituus (mm)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Valinnat:

Vakiotiedot

Rakenne

Runko valkoiseksi pulverimaaalattua alumiiniprofiilia. IP 44 alhaalta, asennettaessa T-listaan tai umpikattoon. IP20 ylhäältä.

Valonlähde

Led 4000K, CRI>90, MacAdam3, L70/B10>50000h Ta25.

Saatavilla olevat ohjainlaitteet

ON/OFF ohjainlaite, tunnus HF 1-10V säädettävä ohjainlaite, tunnus HR Dali-/SwitchDim-säädettävä ohjainlaite, tunnus HD.

Häikäisysuoja

Mikrolinssioptiikka MLO. UGR>19.

Kysy tuotteesta lisää

Etkö löytänyt tarpeeksi tietoa tuotteesta? Ei hätää, me vastaamme mielellämme kysymyksiisi tuotteista. Voit jättää kyselyn meille helposti alla olevan lomakkeen avulla.

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tutustu tietosuojaan