020 740 2460
info@elektro-valo.com
Tuoteperhe

1608,5 / 6 Amber

Valaistussuunnittelun ammattilaisen Sara Leinon ideasta lähdimme yhdessä kehittämään hoiva ja sairaala ympäristöihin sopivaa Amber-valaisinta. Valaisimen kehitystyön taustalla Leinolla on tutkimukseen perustuva vahva tietämys sekä täsmätiedot käyttäjän monipuolisista tarpeista. ”Elektro-Valon tiimin kanssa projektivalaisinten työstäminen on erittäin hedelmällistä ja lopputuloksessa huomioidaan aina esteettinen ilme, käytettävyys sekä vahva kustannusvaste ympäristöä säästäen.” kommentoi Leino.

Amber – oranssinpunainen valo.  Amber-valo sisältää vain oranssinpunaista valoa, jonka aallonpituus on 500 – 780 nanometriä.

Amber-valaisimet ovat aina himmennettäviä, jotta valotasot saadaan riittävän alas, jolloin voidaan käyttää erilaisissa hoiva ja sairaala ympäristöissä. Valo mahdollistaa potilaan seurannan, mutta ei häiritse unta eikä biologista vuorokausirytmiä. Amber-valo siis valaisee tilan riittävästi ympäristön hahmottamista ja huoneessa liikkumista varten.

Elektro-Valon Amber-ratkaisut sisältävät aina myös normaalin valaistuksen 4000K tai 3000K. Valaisimissa on aina 2-DALI-osoitetta.

Valaisin saatavilla joko suoralla muovilla (1608,5) tai DROP-muovilla (1608,6).

Tuotemallit

Kelvin

Avauskulma

Häikäisysuoja

Säätö

CRI

C10

C16

Asennustapa

IP-Luokka

Valon jakautuminen

Valon suunta

Valoteho (lm)

Teho (w)

Pituus (mm)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Valinnat:

Kysy tuotteesta lisää

Etkö löytänyt tarpeeksi tietoa tuotteesta? Ei hätää, me vastaamme mielellämme kysymyksiisi tuotteista. Voit jättää kyselyn meille helposti alla olevan lomakkeen avulla.

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tutustu tietosuojaan