020 740 2460
info@elektro-valo.com

Etsimme valaisintehtaallemme SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ


Tulet suunnittelemaan yhteistyössä asiakkaiden ja tuotannon kanssa valaisimia. Työhösi liittyy valmistuspiirrustuksien luominen, sekä niihin liittyvien osaluetteloiden tekeminen ja tarkastaminen. Lisäksi valaistuslaskenta kuuluu oleellisena osana työnkuvaasi.

Toivomme, että sinulla olisi vahva näkemystä projektiluonteisesta suunnittelusta, sillä tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää suunnitteluprosesseja. Olet organisointikykyinen ja osaat hallita omaa toimintaasi, pystyt saattamaan projektit loppuun saakka aikataulussa. Etsimme henkilöä, joka on joustava, oppimiskykyinen ja pystyy hallinnoimaan useita projekteja samanaikaisesti.Tehtävä sisältää paljon vuorovaikutusta, joten sinun on oltava yhteistyökykyinen ja kommunikoitava sujuvasti suomeksi. Toivomme, että sinulta löytyisi tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja vahvaa osaamista 3D-suunnittelusta. Hallitset hyvin Solidworks ja Autocad ohjelmistot. Dialux osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen tehtävän Suomalaisessa yhtiössä, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1981. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan ja saat mahdollisuuden edetä urallasi. Työkaluiksi menestykseesi saat huikean ja asiantuntevan työyhteisön.

Hakemukset & CV ja Lisätietoja tehtävästä antaa: jere.flemming@elektro-valo.com ( Vain sähköpostitse)