020 740 2460
info@elektro-valo.com

Tuotteisiimme on saatavilla useita erilaisia valonohjausjärjestelmiä. Tässä lueteltuna muutama ratkaisu, mutta valaisimiimme on mahdollista saada myös muita tunnettujen valmistajien valonohjausjärjestelmiä.

Jos tarvitsemaasi vaihtoehtoa ei löydy tältä sivulta: Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä!

 

Helvar, Active+

Yksinkertainen asennus: Active+-valaisin on yhtä helppo asentaa kuin tavallinen katkaisimellinen valaisin. Asennus ei edellytä säätöjohdotusten vetoa, ohjelmointia tai asetusten tekoa.
Itseoppiva: Active+ oppii tuntemaan ympäristönsä – päivänvalomäärät ja lähellä olevat valaisimet – 60–100 tunnissa.
Älykäs energiansäästö: Tavalliseen katkaisimelliseen valaisimeen verrattuna Active+ tarjoaa useita lisäominaisuuksia: läsnäolotunnistuksen, vakiovalotoiminnon sekä portaattoman ja miellyttävän valonsäädön.

Lue lisää Active+ järjestelmästä

Helvar, ActiveAhead

Yksinkertainen asentaa: ActiveAheadilla varustetut valaisimet on erittäin helppo asentaa. Valaisimet vain kiinnitetään haluttuun paikkaan ja niihin kytketään virta pääkatkaisimesta. Asennus ei edellytä säätöjohdotusten vetoa, ohjelmointia tai asetusten tekoa. Kytkennän jälkeen ActiveAhead-ratkaisun voi todella unohtaa.
Lisää viihtyvyyttä: ActiveAheadin itseoppiva algoritmi käynnistyy heti, kun valaisimeen kytketään virta. Se oppii ensimmäiset liikkeet muutamassa tunnissa tai päivässä – oppimisaika riippuu siitä, miten paljon tilassa liikutaan. ActiveAhead-valaisin oppii koko ajan lisää tyypillisistä liikkeistä tilassa ja pystyy siksi mukautumaan hyvin myös muutoksiin, kuten seinien purkamiseen tai pystyttämiseen.
Älykästä energiansäästöä: Tavalliseen katkaisimelliseen valaisimeen verrattuna ActiveAheadin tuoma viihtyisyys ja energiansäästöt ovat aivan omaa luokkaansa. Sen lisäksi, että valaisin
säätää valaistusta kirkkaammaksi ennakoivasti, se myös himmentää valaistusta älykkäästi tilan todellisen käytön mukaan.

Lue lisää ActiveAhead järjestelmästä

Philips EasyAir

Philipsin uusin SensorReady-valaistuksenohjaustekniikka on kustannustehokas ja helppo käyttää.
Valaisimeen tarvitaan vain Xitanium SR-liitäntälaite ja EasyAir-tunnistin – komponenttien määrä pienenee valaisimessa, mikä yksinkertaistaa valaisimen tekniikkaa ja nopeuttaa asennusta.

-Erinomainen vaihtoehto valaistussaneerauksiin
Valaistus voidaan päivittää ohjattavaksi helposti, ilman kaapelointia, sillä Xitanium SR ja EasyAir tarvitsevat vain verkkojännitteen.
Sensorit ottavat yhteyden toisiinsa langattomasti Zigbeen välityksellä ja jos asetuksia tai ryhmittelyjä tarvitsee tehdä, ne tehdään älypuhelimella IR-vastaanottimen kautta.

EasyAir –sensorissa on yhdistetty läsnäolo- ja päivänvalotunnistus, millä päästään parhaimmillaan 55% energiansäästöön. Asetukset on tallennettu sensoriin valmiiksi, mutta jos halutaan, niitä voidaan muuttaa joko ennen valaisimen asennusta SimpleSetillä (NFC) tai valmiissa asennuksessa älypuhelimeen ladattavan Philips Field Appsin avulla IR-vastaanottimen kautta. EasyAir SNS100 on tarkoitettu itsenäisesti toimiviin valaisimiin, EasyAir SNS200:lla valaisimet voidaan ryhmitellä halutunlaiseksi kokonaisuudeksi. Sensorit keskustelevat keskenään Zigbeen välityksellä. Systeemiin on liitettävissä myös Zigbee Green Power himmennin, joka säätää valoja tai hakee valaistustilanteita langattomasti.

Älypuhelimeen asennettavalla Philips Field Appsillä asetuksia voidaan muuttaa joustavasti valmiissa asennuksessa. Puhelimella voidaan muuttaa automaattiseen säätöön liittyviä ominaisuuksia kuten valotasoja ja himmennysaikoja. Samoin Field Appsiä käytetään valaisinten ryhmittelyyn, sekä energiankulutuksen ja käyttötuntien seurantaan.

Easy Air Design Guide