Yritys

ELEKTRO-VALO OY

ELEKTRO-VALO OY

Elektro-Valo Oy on suomalainen valaisinvalmistaja, jonka tehdas sijaitsee Uudessakaupungissa. Yritys on perustettu vuonna 1981 ja on kuulunut Helle-konserniin vuodesta 2008 lähtien.

Elektro-Valo Oy valmistaa ja suunnittelee valaisinratkaisuja sekä ulko- että sisätiloihin. Yrityksen toteuttamia valaisinratkaisuja on nähtävissä kodeissa ja useissa julkisissa tiloissa, kuten ostoskeskuksissa, tehtaissa, urheiluhalleissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Tuoteluettelon sisältämien valaisimien lisäksi valmistamme räätälöityjä valaisimia, joka ovat erikoisalaamme. Olemme johtava kasvihuonevalaisinvalmistaja ja valaisimet valmistamme ammatti kasvihuonekasvattajille. Lisäksi olemme sopimusvalmistaja useille alan johtaville valaisintoimittajille ja valmistamme tuotteet heidän omalla tuotemerkillä. Räätälöintiprojekteista viimeisempänä esimerkkinä on Eduskunnan peruskorjauksen valaisin-restaurointi.

Valaisimien valmistuksessa käytämme korkealaatuisia materiaaleja, kuten sähkösinkittyä ja galvanoitua terästä, korkealaatuisia heijastinmateriaaleja sekä suurimpien ja laadukkaimpien elektronisten laitteiden sekä komponenttivalmistajien tuotteita. Valaisimet voidaan varustaa uusimmilla sensoreilla, automatiikoilla ja ohjainlaitteilla. LED-valaisimissa käytämme tasalaatuisia, johtavien valmistajien komponentteja. Kierrätettävää materiaaleja hyödynnetään aina, kun se on mahdollista.

Laatu- ja turvallisuusstandardeista Elektro-Valo Oy:n toiminnoissa täyttyvät ISO 9002 asettamat laatuvaatimukset. Lisäksi täyttyvät pienjännitedirektiivin 2006/95/EY että EMC-direktiivin 2004/108/EY mukaan määriteltyjä valaisintyypin asennuksen, sijainnin ja käytön mukaan. Elektro-valolla on oma mittauslaboratorio luotettavilla ja kattavilla mittausmenetelmillä. Valmiit valaisimet tarkistetaan ennen pakkausta.