1608,6 Valaisin on saatavilla nyt myös mikrolinssioptiikalla! 1608,6 Tuotesivulle

Lue lisää →

RGB Hiutale

16. toukokuun 2019

Hiutale valaisimen RGB versio esiteltynä ohessa videolla. RGB-valaisimilla saadaan aikaan ainutlaatuinen värien kirjo, minkä ansiosta käyttäjä voi valita valaisimeen juuri haluamansa värisävyn. Elektro-Valo on valmistanut RGB valaisimia jo useaan kohteeseen, ehkä tunnetuimpana Uusi Lastensairaala, jossa lapsilla on padien kautta ohjattavat valaisimet. 

Lue lisää →

Esittelyssä uudet Pyhimys valaisimet dipattua, löytyy erilaisia kuvioita. Mahdollisuuksia on useita, löytyy varmasti vähän jokaisen makuun. Water Transfer Printing -pintakuviointi tarjoaa yksilöllisistä pintakuvioista kiinnostuneille lukuisia kuviointimahdollisuuksia. Näyttävän pintakoristelun tekniikka tunnetaan vesisiirtotulostuksen lisäksi nimillä WTP, Hydro Dipping TM, Hydroimaging, Camo Dipping ja dippaaminen. Ennen vesidippausta valaisin maalataan asiakkaan haluamalla värillä. Koska kuviokalvot ovat pääasiassa läpikuultavia, maalin..

Lue lisää →

Selkeälinjaisesti muotoiltu, alumiininen toimistojen valaistustarpeen ratkaisija.  Mielenkiintoisena yksityiskohtana läpinäkyvä akryylimuovi. Erittäin matala ja siro, kuin pelkkä levy, joka valaisee tehokkaasti ylös ja alas. Leijassa ledit ovat sijoitettuna valaisimen reunoille, joten sammutettuna näkyviin jää ainoastaan läpinäkyvä akryylilevy. Sytytettynä valaisimessa on tasainen valopinta, joka luo pehmeän tunnelman. Tulossa myöhemmin myös sensoriversiona. Leijan tuotesivulle pääset tästä

Lue lisää →

Suosittu klassikkovalaisin. Pyhimyksen muoto on perinteiseen ja moderniin arkkitehtuuriin soveltuva, joka monikäyttöisyydellään valaisee useat eri kohteet, antaen miellyttävän ja silti tehokkaan valon. Valaisin on ripustettavissa vaijerien varaan tai suoraan kattoon sekä upotettavana kattopintaan tai seinään. Tunable White valaisimessa pystyy säätämään valkoista sävyä viileästä – lämpimään – viileään takaisin, näin voit itse luoda erilaisia valaistustilanteita oman..

Lue lisää →

Uuteen Lastensairaalaan toimitimme monta tuhatta valaisinta, useampaa eri mallia. ”Erikoisin” on RGB-tekniikalla toteutettu Kuukivi-valaisin, näitä tulee löytymään Uuden Lastensairaaalan pihapiiristä. Tässä valaisimen testausta iltahämärässä. 

Lue lisää →